x

propalo vjenčanje

Trudna Luna Đogani i Marko odlažu vjenčanje: Evo šta je razlog što rijaliti par ne staje pred matičara!

Luna Đogani i Marko Miljković odlažu vjenčanje jer njihov kum Sava Radović zbog korone ne može da dođe u Srbiju.

Poznati par dogovorio se da ih vjenča čovjek s kojim se Miljković druži još od prvog "Velikog brata", u kojem su zajedno učestvovali. Oni će se izgleda vjenčati tek pred Lunin porođaj, jer kum Sava živi u Njemačkoj i zbog pandemije korona virusa ne može da dođe u Srbiju - priča dobro obaviješteni izvor i dodaje da se budući mladenci ne nerviraju mnogo zbog toga.


- Marko i Luna su se dogovorili da sačekaju Savu i izgovore sudbonosno „da” onda kada on bude mogao da dođe u Srbiju. Miljković i Radović su mnogo dobri prijatelji i dogovorili su se da se okume. Luna i Marko svakako ne žure sa vjenčanjem, jer zbog cijele situacije sa virusom ne mogu da naprave vjenčanje kakvo žele.

- Ne žuri im se sa vjenčanjem jer sada ne mogu da naprave svadbu svojih snova. Ali, s druge strane, ne žele ni da im se beba rodi dok nisu u braku - završava izvor.


Podsjetimo, Luna je u poodmakloj trudnoći i skoro ne može ništa da obuče, pa tako nosi samo helanke i trenerke, nema čak ni majice za trudnice. U posljednje vrijeme je čak i veoma osjetljiva, zna da zaplače i bez razloga, a sve vrijeme provodi u čišćenju, pranju i kuhanju ručkova.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.