x

HIT PAPARACO

Trudna Luna neprepoznatljiva: Rijaliti zvijezda više skoro da i ne liči na sebe! (Foto)

Trudna Luna Đogani jedva je dočekala da se u ponedjeljak otvore tržni centri i odmah je potrčala u kupovinu! Rijaliti zvijezdu zatekli smo na Novom Beogradu dok je vukla kesu punu garderobe za trudnice, piše Informer.

- Luna nam je stalno pričala da jedva čeka da ode u kupovinu jer više ne može ništa da obuče. Nosi samo helanke i trenerke, nema čak ni majice za trudnice. Čim je Krizni štab odobrio otvaranje tržnih centara, potrčala je u šoping - priča Lunina prijateljica i otkriva šta je Đoganijeva sve radila tog dana:

- Prvo je otišla kod frizera, pa je prošetala svog psa, a onda je obišla četiri radnje u tržnom centru. Kupila je dvije majice i dvije haljine. Nije očekivala toliku gužvu, pa se nije mnogo zadržala u šopingu.


Foto: Informer/Zoran Sinko

Luna se poslije šopinga sporo kretala, jednom rukom je držala stomak, a u drugoj je nosila punu kesu. Naša sagovornica nam je objasnila zašto Đoganijevoj društvo nije pravio vjerenik Marko Miljković.

- Marko ne podnosi šoping i zatvorene prostore, pa sve kupuje preko interneta, a i nju je savjetovao da ne ide u tržni centar jer je trudna. Međutim, Luna ga nije poslušala - priča prijateljica popularnog para i objašnjava zašto je trudnica šetala bez zaštitne maske:


- Luna ne podnosi masku jer joj se zbog nje osulo lice. Marko se zbog toga često svađa s njom jer se plaši da se ne zarazi koronom pred porođaj.

Naša sagovornica priča da se pobjednica "Zadruge 2" dosta promijenila u trudnoći.


- Postala je baš osjetljiva, rasplače se za svaku sitnicu. S druge strane, vrlo je aktivna trudnica. Svaki dan šeta, a u stanu sve sama radi - posprema, čisti, čak i kuha. Skoro svaki dan sprema ručak, a to nikad ranije nije radila! U trudnoći ne pazi na liniju, ali već planira da poslije porođaja nas dvije zajedno idemo na fitnes - završava priču Lunina drugarica.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.