x

Trudna Maca Diskrecija?!

Senada Nurkić, kako glasi njeno građansko ime, već neko vrijeme vodi Jutjub kanal na kom se bavi škakljivim temama, te tako otvoreno priča o odnosima na javnom mjestu, poniženju zarad poslovnog cilja, gubljenju nevinosti, "najstarijem zanatu".

Odnedavno je Maca napravila profil i na TikTok-u, sve popularnijoj društvenoj mreži na kojoj se uglavnom objavljuju šaljivi video zapisi.

Starleta je u toku današnjeg dana izazvala lavinu podijeljenih reakcija tako što je objavila video klip u kom pozira sa "stomakom do zuba".


- Ljubavi, trudna sam, može se čuti u videu, a zatim i odgovor: "Nisi, pazio sam". "Džaba si ti pazio kad drugi nisu", sledi odgovor, dok Maca sve vrijeme mazi svoj vještački stomak i umire od smijeha.




Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................cutt.ly/KyhBlpP