x

oglasio se

Trudna Maja Marković: Alen Hadrović postaje otac prvi put, ne može da sakrije sreću!

Maja Marković i Alen Hadrović, bivši učesnici “Zadruge”, koji su se upoznali, a vrlo brzo i zavoljeli u aktuelnoj, četvrtoj sezoni rijalitija, uskoro će postati roditelji.

Naime, Maja je u trećem mjesecu trudnoće s Alenom, sa kojim je nastavila i učvrstila ljubavnu vezu i poslije izlaska iz rijalitija, a beba koja je na putu ubrzala je njihove planove, te je izvjesno da će uskoro stati na ludi kamen.

Oni su se oglasili i nisu krili sreću zbog vijesti da će uskoro dobiti prinovu.


- Istina je! Jako smo srećni, išli smo prije tri dana na ultrazvuk, sve je super! Moji i njeni roditelji su presrećni takođe! Ova beba je plod velike ljubavi - ponosno ističe Alen i dodaje da će, prema prognozama ljekara, beba doći na svijet poslednjih dana ove, ili u prvoj nedjelji iduće godine.


Maja je već ostvarena kao majka - s bivšim partnerom dobila je dječaka Andriju, a ne krije koliko ju je usrećilo saznanje da će roditi dijete Hadroviću sa kojim je, kako kaže, otpočetka zamišljala porodicu.

- Uzbuđena sam, presrećna… Još dok sam bila u Zadruzi znala sam da želim cijeli život da provedem sa Alenom, a sad ćemo još imati i bebca!

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.