x

sretan kraj

Trudna majka, 4 djeteta i otac koje je gazda izbacio iz stana na ulicu sele se u kuću od 100 kvadrata: Ovdje će naći mir! (Foto)

Porodica Ćirić definitivno se seli iz Surčina u Grocku! Za njih je pronađena kuća od sto kvadrata u Kaluđerici, a oni su jučer kod notara potpisali i ugovor! Ovo je epilog dramatičnih trenutaka koje su proživljavali Kristijana, koja je u petom mjesecu trudnoće, njen muž i četvoro male djece nakon što ih je stanodavac izbacio iz stana. Prvu noć su morali da spavaju u kolima u Bojčinskoj šumi!

Posle tekstova pjevačica Marija Šerifović je ponudila svoju pomoć, a reagovala je i opština Grocka.

Nevena Šarić, odbornica SO Grocka, za Kurir kaže da su u toku finalne pripreme za preseljenje Ćirića na njihovu opštinu.


- Opština Grocka spremna je da prihvati ovu mladu porodicu sa dječicom. Našli smo im kuću, u blizini će imati vrtić, školu, market. Opština će im platiti četiri kirije. Poslije će plaćati sami, ali je njihova molba bila da troškovi ne budu veći od 200 eura, pa smo se u to uklopili - kaže Šarićeva:


- Kupujemo im novu peć na drva. Kristijana je izrazila želju da ima i plotnu da može da kuha na njemu. Obezbijedićemo i drva za zimu. Majka je rekla da im nedostaju tri dječja krevetića, pa ćemo i to kupiti. Čekamo da oni spakuju svoje stvari da bismo organizovali kombi za selidbe. Taj dan ćemo ugrijati kuću da bi im bilo lijepo toplo kada dođu. Kristijana je za Kurir rekla da su potpisali ugovor sa stanodavcem na tri mjeseca.


- Jedva čekamo da se preselimo u novi dom! Djeca su ushićena, imaće dosta prostora za igru, kutak da se radi domaći. Vidjeli su slike kuće, znaju da je velika, njima to baš znači. Tu ćemo prezimiti i praviti planove za dalje. Ovih dana bi trebalo da se spakujemo i preselimo. Stanodavci će živjeti iznad nas i jedva čekam da ih za nekoliko mjeseci upitam da li smo problematični kako smo bili navodno čovjeku koji nas je bez razloga izbacio na ulicu i nije htio ni da sačeka proljeće.

Podsjetimo, Kurir je objavio ispovijest trudnice Kristijane Ćirić, koja je sa suprugom i svojim mališanima nakon dvije godine stanovanja u Surčinu doživjela da ih stanodavac izbaci i promijeni bravu dok nisu bili kod kuće, a sve samo zato što je komšijama smetala dječja graja.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.