x

Trudna Seka krije se u kući od sramote zbog brata: Pjevačicine komšije otkrile kako se osjeća Aleksićeva, ali i detalje Nedžadove prošlosti!

Komšije Seke Aleksić i Nedžada Ramića, koji je uhapšen prije dva dana zbog pokušaja iznude, progovorile su o tome kako se pjevačica zbog toga osjeća. Seka se nakon hapšenja svog brata povukla u kuću u Staroj Pazovi i ne izlazi iz nje.

"Ne znam šta bih vam rekao… Taj Sekin brat Nedžad je vrlo mutan tip. O njemu se svašta priča po Pazovi, pa čak i da prodaje dr.gu. To hapšenje se desilo kafiću u samom centru grada, a ja sam se tu slučajno zatekao. Vidio sam prvo neke ljude kako ga fotografišu dok na rukama imaju rukavice. Kasnije su mu prišli i počela je akcija pretresanja. Iz džepova su mu izvadili sve što je imao", rekao je Sekin komšija i dodao da je mislio da traže dr.gu.


"Ovdje se ionako odavno priča da je Nedžad preprodaje. Međutim, kasnije smo saznali da su tražili novac koji je iznudio od čovjeka što drži poslastičarnicu, pa da su imali rukavice da ne bi ostavili svoje otiske na novčanicama", rekao je komšija.

Prvi komšija čovjeka od kog je Sekin brat pokušao da iznudi novac, rekao je da je pjevačicu veoma pogodila cijela situacija.


"Seka je divna žena i prava dama. Svima se uvijek javi, stane i priča čak i s nepoznatim prolaznicima. Srećem je često... U prodavnici je svi obožavaju, zato što poštuje sve ljude, ne pravi razliku i ne glumi umišljenu zvijezdu. Za razliku od nje, Nedžada niko ne podnosi. Ona čak ni na ulicu sada ne može da izađe od sramote", kaže on i dodaje:

"Nedžad ovdje u Pazovi prodaje palačinke. Nema posla jer svi dolaze kod Makedonca na dobar, a jeftin sladoled, pa se Makedonac ubija od para. Zato je ovaj riješio da ga reketira."

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.