x

svi detalji afere

Trudna vjerenica ga čeka kući, a sad je isplivalo: Vuk Mob imao gr.pnjak sa ovom zadrugarkom!

Vuk Mob org.jao je sa učesnicom "Zadruge 4" Anđelom Milenković Anakondom! Starleta i njene drugarice završile su sa muzičarem u gr.pnjaku na jednoj kućnoj žurci prije dvije godine.

Nova s.ks-afera u rijalitiju! Vuka i Anakondu pred kamerama su raskrinkali Lepi Mića i Marija Kulić. Reper zna da se starleta po gradu hvalila kako ga je or.lno zadovoljila.

- To je priča od prije dvije godine. Kada se to desilo, nisam bio sa sadašnjom vjerenicom. Nastupao sam u Kruševcu, a sa mnom je bio i moj tadašnji štićenik, reper Mili, kao i momci iz obezbjeđenja i moj producent. Poslije svirke smo otišli u jedan stan. Bilo je tu dosta mladih djevojaka, a među njima i Anđela. Mogu samo da kažem da je hvatačina bila odlična! Bio sam pijan, pa se ne sjećam svih detalja - zagonetno je odgovorio Vuk Mob.


- Imala sam trojke, to ne krijem. Bila sam sa dvije žene, sa dva muškarca, ali i sa muškarcem i ženom! Sve sam probala. Sa Vukom sam se dopisivala preko Fejsbuka, a zatim smo se i upoznali preko zajedničkih prijatelja. Bila sam kod njega u studiju sa drugaricom, kao i na nastupu - ispričala je starleta.


Vuk, koji važi za velikog zavodnika, bio je u vezi sa mnogim poznatim damama. Ljubio je pjevačicu Milenu Ćeranić, a spekulisalo se da je u svom studiju imao s.ks sa njenom koleginicom Teodorom Džehverović. Potom se šuškalo da je imao aferu sa Kijom Kockar, kada je ona izašla iz prve sezone popularnog rijalitija.

- Bio sam klinac i radio sam svašta. Mnoge djevojke sam prevario i zato me bivše ne vole. Pričaju sve najgore o meni! Sada sam se smirio, čekam dijete i Oliveru volim najviše na svijetu - pravda se muzičar.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.