x

Tržanova će odlijepiti! Miljana Kulić se obratila Goci i njenoj kćerki: Uzela sina Željka, pa sve šokirala ovim potezom!

Miljana Kulić dobila je sina Željka sa bivšim mužem Goce Tržan, Ivanom Marinkovićem dok je boravila u vili "Parova", a sada je napravila neočekivan potez.

Bivša zadrugarka obratila se pratiocima putem lajva na društvenoj mreži Instagram, gdje je pokazala svoj novi dom u kom živi sa dečkom Lazarom čolićem Zolom i sinom Željkom.

U toku "lajva" u pozadini se u jednom trenutku čula pjesma Goce Tržan, a Miljana se nasijala i poručila dok je mahala Željkovom rukom: "Pozdrav za Gocu i Lenu, moju sestru."


Goci Tržan se ovo neće dopasti. Naime, pop pjevačica je jednom prilikom izjavila da Miljanin i Ivanov sin ne njoj i njenoj kćerki ne predstavlja ništa.

- Moje dijete neće biti sestra tom djetetu. Moje dijete ima toliko komplikovan život zbog svih okolnosti koje smo im priredili njen biološki otac i ja i ne želim da joj dodatno komplikujem sve. Kad napuni 18 godina, ona će imati pravo izbora, a do tada ja ću činiti sve da je zaštitim od bilo kakve zloupotrebe. To je moje dužnost kao staratelja. Ona nikome nije dužna da se pravda ili da bude u kontaktu s kim ne želi - rekla je Tržanova. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.