x

skandal

Tuča na rođendanu Sofije Milošević? Njen brat pijan nag šetao ulicom, policija ga privela!

Rođeni brat Sofije Milošević Stefan Milošević (31) navodno se potukao sa nepoznatim muškarcem na proslavi rođendana svoje sestre.

Brat Sofije Milošević je nag do pojasa, u žestoko alkoholisanom stanju, sa ranama po glavi i tijelu, remetio javni red i mir nakon što se tukao sa nepoznatim muškarcem.


Naime, oko 2.30 časova prijavljena je tuča u Skerlićevoj ulici ispred restorana na Vračaru. Milošević se i po dolasku policije nije smirivao, te je sve vrijeme vikao, galamio i narušavao javni red i mir, te je i poveden u policijsku stanicu Vračar. Alkotest je pokazao oko 2 promila zbog čega mu je određeno zadržavanje. Takođe protiv njega je podnijeta prekršajna prijava u redovnom postupku.


Inače, na licu mjesta, policija je zatekla i muža Ksenije Bujišić, Miljana Baničevića (39), koji je dao izjavu nadležnim organima i rekao da je Stefan Milošević njegov prijatelj i da je lomio čaše po lokalu, da je dosta popio i bio agresivan, te da ga je nakon toga jedan od muškaraca napao isred lokala, i da mu je taj muškarac nanio povrede u vidu ogrebotine na licu i tijelu.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.