x

NJIHOV ŽIVOT JE ŠOU PROGRAM

Tuča prethodila razvodu: Severina vrijeđala i psovala Kebu jer nije htio da joj da pare, pa onda tukla Igora!

Pjevačica Severina Vučković posljednjih godina je u velikom finansijskom problemu, zbog čega je, između ostalog, i nastao porodični problem kada se potukla sa sestrom u stanu njihove majke u Splitu, a novac je i glavni razlog njenog razvoda od Igora Kojića.

Kako Kurir saznaje, pjevačica nije bila zadovoljna time što nasljednik Dragana Kojića Kebe ne može da zadovolji njene apetite, zbog čega je izbijao kurcšlus.

Posljednji u nizu bio je koban po njihov brak. Taj incident dogodio se za vrijeme korone i bio je kap koja je prelila čašu u odnosu između Seve i Igora.


- Ona je početkom pandemije tražila novac od Igora kako bi nekome taj iznos dala za neku uslugu, ne navodeći kome i zašto, ali joj je on rekao da tu količinu novca koju mu je tražila nema. Međutim, ni tada nije htio da je ostavi na cjedilu, pa je zamolio oca Kebu da mu pozajmi. Pjevaču je pukao film jer je do tada davao šakom i kapom, a snajka nikad nije bila zadovoljna i uvijek je tražila još. To se sve dešavalo u jeku pandemije virusa, kada su svi gledali kako da sastave kraj s krajem i da prežive - priča izvor.


Prema njegovim riječima, Severina je tada fizički nasrnula na Igora.

- Igorov otac nije htio da mu da novac i umjesto da to razumije, Severina je vrijeđala i ponižavala Kebu i svekrvu Olju. Govorila je kako je ona kriva što Igor nije svoj čovjek, prebacivala loptu s jednog na drugog člana porodice i u jednom trenutku je rukom udarila Igora po glavi i ramenu. Tu je bio kraj. Uzela je torbu, popakovala stvari koje je dohvatila, sjela u svoj džip i zaputila se u pravcu Zagreba. Međutim, nije daleko stigla jer ju je zaustavila policija. Na snazi je bio policijski čas i ona nije smjela da napusti kuću. Napisali su joj prijavu i morala je da plati kaznu od 50.000 dinara - kaže naš sagovornik dobro upućen u porodične odnose Kojića.


On ističe i to da je Keba snajki dao više od 70.000 eura tokom braka s njegovim sinom.

- Keba im je pomagao u svakoj situaciji. Igora nije ni pitao za šta im treba, već je nesebično davao. Zauzvrat je dobijao samo nezahvalnost. Više od 70.000 eura je dao Severini za njene potrebe. Ne mari on za taj novac, ali cijelu porodicu je zabolio njen odnos prema Igoru i ostalim članovima - završava naš izvor. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Severinom, Igorom i Kebom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive, prenio je Kurir.

.

,

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.