x

Tucak odabrao igrače za Srbiju, Italiju i Grčku

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija završila je sadašnji dio šibenskih priprema, te je u nedjelju rano ujutro krenula put Italije, točnije u grad Sassari na sjeveru Sardinije...

U Sassariju će Hrvatska od ponedjeljka do srijede narednog tjedna sudjelovati na vrlo jakom međudržavnom turniru “Sardinia kup”.

Na drugom po veličini talijanskom otoku naše Barakude uz domaćina Italiju, čekaju još momčadi Grčke i Srbije. U subotu navečer, uoči puta za Italiju, izbornik Ivica Tucak odabrao je 15-icu igrača koji će na turnir u Italiju.


To su vratari Marko Bijač i Toni Popadić, zatim Ivan Krapić, Josip Vrlić, Antonio Dužević, Rino Burić, Marko Žuvela, Matias Biljaka, Luka Bukić, Loren Fatović, Konstantin Harkov, Franko Lazić, Jerko Marinić Kragić, Andrija Bašić i Filip Kržić.


U odnosu na 19 igrača koliko ih je bilo na pripremama u Šibeniku, za ovu su akciju otpali Ivan Domagoj Zović i Dario Rakovac (obojica ozlijeđeni), te vratar Ivan Marcelić i centar Lovro Paparić.

Na turniru na Sardiniji, Hrvatska će igrati u ponedjeljak 8. kolovoza protiv Srbije (18.30), dan poslije protiv Italije (20.00), te u srijedu 10. kolovoza protiv Grčke (19.00).


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.