x

nema posla

Tucakovićka izgubila inspiraciju za tekstove! Mina: Marina se ne javlja pjevačima, lično sam je zvala i nisam je dobila!

Nakon što je Marina Tucaković ispričala da nema posla jer je pjevači ne zovu, pošto slabo išta i snimaju zbog situacije sa koronom, oglasila se Mina Kostić, koja tvrdi suprotno - da se autorka hitova zapravo ne javlja ni kada je neko pozove da joj zatraži pjesmu.

Ona to zna iz ličnog iskustva jer je, kako kaže, bila prinuđena da angažuje druge saradnike.

Naime, folk pjevačica je gostovala u emisiji "Grand magazin", gdje je promovisala najnoviju pjesmu sa Sabora narodne muzike, čije finale je najavljeno za decembar. Ona je tu prezentovala pjesmu "Razvedena", koju je za nju radio Hasan Dudić. Ipak, Mina je otkrila da je ovim povodom prvo kontaktirala sa Marinom Tucaković, do koje nije uspjela da dođe.


- Ja i nisam planirala da idem na festival. Onda sam bila na proslavi Udruženja estradnih umjetnika, gdje su me ubijedili da treba da se prijavim. Ja sam mislila da sam zakasnila jer sam zvala Marinu Tucaković, koja mi se nije javila. Htjela sam da uradi Marina, ali do nje nisam uspjela da dođem. Poslije sam pozvala Hasana i on mi je uradio pjesmu - otkrila je Mina u emisiji. Kako dalje saznajemo, Tucakovićka izbjegava da se javlja pjevačima i da im radi pjesme jer, uprkos činjenici da joj je novac preko potreban za liječenje, ona, navodno, nema inspiraciju za tekstove i ne može da piše.


- Nije nju samo Mina zvala, a da je nije dobila. Mnogi su je zvali i ona im se nije javila. Jednostavno, ženi nije do posla. Nema inspiracije, nema volje da piše. Situacija sa koronom ju je poremetila načisto. Loše se osjeća, zna da joj novac sada mnogo znači zbog bolesti i cijele situacije, ali neće da se napreže i nervira, neće da joj iko zadaje rokove jer ona to ne može da isprati. Vidite da ni za njene pulenke Cecu Ražnatović i Jelenu Karleušu nije ništa dugo radila. Neka puste ženu da se odmara, treba joj energija sada više nego ikada. Sad da ona razmišlja o poslu, suviše je. Nju zovu razne budale. Anonimusi koji žele da ih ona proslavi. Ne kapiraju da je žena bolesna i da joj nije ni do čega - kaže upućeni izvor za Srpski telegraf.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.