x

pretužna vijest

Tuga do neba: Preminuo mali Bogdan Gicović koji se hrabro borio sa tumorom!

Bogdan Gicović (6), koji je bolovao od specifičnog oblika tumora u maloj karlici, preminuo je jučer, objavili su ovu tužnu vijest na Fejsbuk profilu članovi njegove porodice.

„Nakon tri godine, dva mjeseca i sedam dana surove borbe sa nepobjedivom bolešću, naš Boba danas je preminuo… Slomljenih srca, ponosni na njega, zahvalni Bogu što smo ga imali, vodili smo rat do posljednjeg daha i bili uz njega do posljednjeg časa“, napisao je jučer Bogdanov otac na Fejsbuku.


“Odlazi kao vitez, šampion, kao dječak koji je Boga uvijek nosio u svom srcu i čije je ime nosio u svom imenu. Hvala svima što ste bili uz nas i uz Bobu. Hvala što ste pomagali, molili se i dijelili sa nama i dobro i loše. Srešćemo ga opet svi, na nekom ljepšem mjestu i u neko bolje vrijeme. AMIN“.


Podsjećamo, Bogdan je rođen 2015. godine u Zaječaru i bolovao je od tumora u maloj karlici – Rabdimiosarkoma. Prošao je kroz pedeset i dva ciklusa hemioterapije, dvadeset i osam dana zračenja, kao i djelimične operacije tumorske mase. Međutim, polovinom maja tumor se ponovo aktivirao, a pojavile su se i metastaze na lijevom plućnom krilu.

.

.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.