x

tuga

Tuga do neba: Sahranjen mali Stefan, otac odnio fudbalsku loptu na grob!

Devetogodišnji Stefan B. koji je nastradao od posljedica stravične saobraćajna nesreće koja se dogodila u nedjelju uveče, kada je na pješačkom prelazu njega, njegovog mlađeg brata (4) i oca pregazio vozač Lazar Galić, pa pobjegao - sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu.

Na vječni počinak ispratila ga je nepregledna kolona na čijem čelu su bili njegovi roditelji, potom prijatelji, kao i nekoliko kola Hitne pomoći u kojoj je zaposlen Stefanov otac.

"Otac dječaka, kao ljekar, do posljednjeg trenutka uvijek je davao sve od sebe da pomogne svakome. Nikad nije odustajao i mnogima je pomogao, a svom djetetu nije mogao, iako su i on i Hitna pomoć brzo reagovali. Utoliko nam je sve ovo teže jer je on izuzetan čovjek", kažu očajni zaposleni u Hitnoj pomoći, piše 24sedam.rs.


Prizor na groblju je potresan, na malom kovčegu poredano je bijelo cvijeće, piše 24sedam.rs.

Dječakov otac u rukama je nosio fudbalsku loptu, dok je neutješna majka jecala i izgovarala potresne riječi koje su slomile sve: “Zašto anđela mog?!”


Foto: Kurir

Sirene na vozilima hitne pomoći upaljene su u trenutku kada je kovčeg spušten u zemlju…

Građani Karaburme nastavili su danas protest u ulici Marijane Gregoran na Karaburmi započet nakon vIJesti o smrti devetogodišnjeg dJečaka u saobraćajnoj nesreći tražeći da odgovorni za njegovu smrt bude propisno kažnjen.

.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.