x

Tuga ne jenjava: Gruova udovica nikako da preboli smrt supruga! Lice joj je ispunjeno bolom! (FOTO)

Danica Andonov, skoro pet mjeseci nakon što je tragično izgubila supruga Dalibora Andonovog Grua, počela je tek pomalo da izlazi u javnost.

Gruovu udovicu naš foto-reporter uslikao je prije dvije večeri na premijeri filma „Grudi“, koja se održala u Kombank dvorani.

Danica, koja se prije toga pojavila na dodjeli MAC nagrada krajem januara, došla je u društvu drugarica, takođe bivših manekenki.


Ono što je bilo uočljivo jeste da reperova udovica i dalje nosi crninu za suprugom. Pred početak emitovanja filma, ona je ćaskala s prijateljicom, ali je jasno da njeno raspoloženje još uvijek nije kao nekad.

Naime, bila je prilično ozbiljna, a povremeno je držala pognutu glavu. Istina je da, iako ima pomoć svekra i svekrve, oko poslova u kući i s djecom sada je palo sve na njena pleća.


Kako su za Kurir ispričale nedavno komšije porodice Andonov na Vidikovcu, najveću snagu Danici daju sinovi Vuk i Relja, kojima se maksimalno posvetila.

Gru je poginuo 9. septembra tokom kajtinga kod Nautičkog kluba Zemun. To je, osim za njegovu porodicu, bio veliki šok i za sve njegove kolege, prijatelje i mnogobrojne fanove.

.


.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.