x

preminuo u 46. godini

Tuga u bh. gradu zbog smrti Švabe: Uvijek ću te se rado sjećati!

Elvid Amidžić iz mjesta Obre kod Kaknja bio je posebno omiljen među svim generacijama ljudi koji su ga poznavali.

Zbog toga je vijest o njegovoj smrti potresla mnoge.

Elvida su zvali Švabo, skoro da ne postoji niko iz Kaknja, a da ma pomen Švabo nije znao da se radi o ovom čovjeku.


Prijatelji i poznanici od Švabe koji je preminuo u 46. godini opraštaju na društvenim mrežama.

“Švabo moj dobri. Molim Gospodara Arša veličanstvenog da ti se smiluje Amin Ya Rabbi”, “Jaraniko, neka ti dragi Allah podari lijepi Džennet, a porodici sabur.”, “Sav nekako u čudu me dočeka ova vijest… Dobri moj prijatelju, bio si duša od čovjeka… Švabo moj Allah ti podario lijepi Dženet,a dok sam živ uvijek ću te se rado sjećati…”, samo su neki od tužnih komentara na društvenim mrežama.

.

.

Izvor: Hayat

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam čarača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr apata je bacila urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:[email protected] možete mu poslati e-mail ako trebate pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber s ovim brojem: (+66 81 302 8552)
žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. Nikada nisam vjerovao u ljubavne čarolije ili čarolije dok nisam upoznao tog mađioničara kada sam ove godine posjetio svog prijatelja u Izraelu na poslovnom summitu. Upoznao sam čovjeka po imenu dr. Apata bio je stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene, ljubavnike i magični novac, magiju ili magiju za dobar posao ili sreću. Sada sam sretan. Svjedočim jer me čovjek za kojeg sam se željela udati ostavio 5 tjedana prije vjenčanja i život mi se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 3 godine. Stvarno sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kada sam sreo tog čarobnjaka, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Njemačku, nazvao me prijatelj (sada muž) i došao do mene i ja sam se ispričala da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i dobila novi razgovor za posao da se udamo. Nisam vjerovala jer je dr. Apata samo pitala moje ime i ime mog prijatelja i sve što sam htjela. Pa, sada smo sretno u braku i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretno oženjeni i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretno oženjeni i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: [email protected] Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa/vibera na ovaj broj: (+66 81 302 8552)