x

Tuga za kćerkom ne prolazi: Mama te voli i nedostaješ joj više nego što bih ikad mogla to opisati!

Vanessa Bryant neutješna je zbog gubitka supruga Kobea i kćeri Gigi. Svoju je tugu iznijela u emotivnoj objavi na Instagramu.

– Tako sam ponosna na tebe Gigi. Bože, koliko mi nedostaješ. Zaslužila si živjeti dug, sretan i zdrav život. Da te barem mogu zagrliti i reći ti koliko sam ponosna na tebe. Najbolja si, curice. Mama te voli i nedostaješ joj više nego što bih ikad mogla to opisati. Moja mambacita…- napisala je neutješna Bryantova udovica uz fotografiju kćerke.


Objavila je to nedugo nakon što je WNBA najavio uvođenje posebne nagrade “Kobe & Gigi Bryant WNBA Advocacy” koja će se dodjeljivati pojedincima ili skupinama koje su posebno zaslužne za promociju ženske košarke.

Kobe Bryant i njegova kći Gigi život su izgubili u januaru, u teškoj avionskoj nesreći.



(azra.ba)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Srdacan pozdrav svima koji su procitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a takoder tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Procitao sam svjedocanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim covjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog covjeka, ovo je vrlo lak nacin da dobijem kredit od pouzdanog covjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedocenje u svim društvenim medijima jer sam mu obecao da cu ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da takoder možete dobiti posao i investirati u posao E adresa: [email protected]