x

NEZASIT

Tukli se, čupali, svađali, pa izbačeni iz Zadruge: Evo šta rade Anđela i Zvezdan po Beogradu, njegovoj bruci nema kraja!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić izbačeni su za vikend iz rijalitija Zadruga, a to ih, sudeći po objavama na društvenim mrežama, mnogo i ne pogađa.

Naime, Crnogorka je otkako su izašli iz Bijele kuće i čim se dočepala mobilnog telefona, veoma aktivna na društvenim mrežama i redovno komunicira sa fanovima, kojih je iz sata uz sat sve više.

Sada je Đuričićeva otkrila da uživa u slobodi sa dečkom Zvezdanom, koji je se izgleda uželio slatkiša. On je, naime, naručio dva parčeta torte, a konobarica je pretpostavila da je jedan za njega, a drugi za nju, ali se prevarila. Zvezdan je oba parčeta prisvojio sebi i odmah se "bacio" na njih.


"Jedem po dvije-tri torte dnevno", rekao je ozbiljno Slavnić.

"Konobarica je ostala u čudu. Kaže za koga je voćni kolač, kaže on oba su za mene. Ona stavila ispred mene jedan, a on ih odmah primakao oba sebi. Toliko o Zvezdanu koji obožava slatko i ne posustaje otkako je izašao", otkrila je Anđela.


"Tek je krenuo", obećao je Zvezdan.

Podsjetimo, Zvezdan i Anđela nakon silnih upozorenja i pravila koja su kršili, izbačeni su iz rijalitija "Zadruga", a par nakon diskvalifikacije i puštanje u stvarni svijet nisu imali gdje da odu pa su se smjestili kod Zvezdanovog oca bivšeg košarkaša Moke Slavnića. Kako su prenijeli mediji, par je zbog diskvalifikacije ostao kratak za honorare, a još su tu i kazne od produkcije, pa se spominje cifra od skoro 200.000 eura.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.