x

Turisti su opisali idealnu hotelsku sobu budućnosti

Predstavnici britanskog hotelskog lanca Yotel sproveli su istraživanje među svojim kupcima na temu kako bi trebalo da izgleda savršena hotelska soba.

Naročito su morali da maštaju o stvarnosti 2050. godine. Nakon razgovora sa ljudima, organizatori studije došli su do zaključka da su mnogi najviše zabrinuti za ophođenje prema životnoj sredini.

Učesnici ankete primijetili su da u budućnosti ne bi trebalo da postoji plastika. Takođe, hoteli se moraju pobrinuti za moderan dizajn i upotrebu najnovije tehnologije.

Uključujući svoju maštu, ljudi su zamislili da će se do tada pojaviti kreveti sa vještačkom inteligencijom, analizirajući zdravstveno stanje i kvalitet sna.

Takođe u budućnosti bi bilo lijepo opremiti sobe interaktivnim digitalnim ogledalima, u kojima možete isprobati različite frizure i šminke. Druga važna tačka je mogućnost otvaranja sobe skeniranjem lica, što je već moguće kod savremenih pametnih telefona.

“Budući uspjeh zavisiće od efikasnog dizajna i tehnologija koje proširuju mogućnosti gostiju”, rekao je direktor kompanije Yotel.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.