x

novi portal

Turistički portal Piktrip vam omogućava rezervaciju smještaja po najpovoljnijim cijenama!

Piktrip.com je najinovativnija stranica turističkog karaktera, koja pored veoma jednostavnog korištenja, nudi najpovoljnije cijene. Cilj je unaprijediti razvoj turizma, kao i podići svijest građana o prirodnim ljepotama/atrakcijama u našoj državi. Odlučili ste boraviti na planini, rijeci, jezeru ili u centru grada? Kontaktirajte osoblje Piktrik.com i rezervišite smještaj po najpovoljnijim cijenama. 

TIM:

Za realizaciju projekta PIKTRIP.com zadužene su 4 osobe. Naravno to je samo za početak, razvojem projekta povećavati će se i broj uposlenika. Osoblje zaduženo za realizaciju:  koordinator projekta,  dizajner i  administracija.  Tim čini veoma stručno osoblje, na čijem čelu se nalazi koordinator, osoba koja se može pohvaliti izuzetno bogatim iskustvom. Mladi, perspektivni, atraktivni, inovativni i osoblje koje teži savršenstvu je zapravo osoblje koje čini ovaj portal.  

MISIJA:

Privući što veći broj turista, upoznati ih sa ljepotama naše zemlje i omogućiti im obilazak istih, po veoma pristupačnim cijenama.

VIZIJA:

Hotelski timovi Piktrip.com tima kao i timovi zaduženi za sadržaj iz lokalnih ureda za podršku sarađuju s partnerima portala kako bi osigurali transparentnost, raspoloživost i najpovoljnije cijene za sve korisnike. Dvojezični Tim Službe za korisnike pruža podršku korisnicima 24/7 kako bi svaki njihov boravak ispunio ili nadmašio njihova očekivanja.

PREDNOSTI ZA KORISNIKE STRANICE:

Najniže cijene

Odlučili ste boraviti na planini, rijeci, jezeru ili u centru grada, kontaktirajte osoblje Piktrik.com i rezervišite smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Bez rezervacijske pristojbe

Usluga rezervacije koju nudi Piktrik.com je besplatna. Ne naplaćuje se rezervacijska pristojba ni troškovi administracije.

Sigurne rezervacije

Rezervacijski sustav Piktrik.com-a siguran je, a podaci vaše kreditne kartice i vaši osobni podaci su kodirani. Poštuju se visoki standardi i jamči zaštita vaše privatnosti. Za dodatne informacije kontaktirajte samo osoblje.

PREDNOSTI ZA PARTNERE VLASNIKE SMJEŠTAJNIH OBJEKATA:

Piktrip.com je portal koji ima višestruki efekat, pored prednosti za korisnike, nudi veliku prednost za registrovane firme. Tačnije, objavljivanjem ponude na portal, razvijate svoj online marketing, a Piktrip.com Vam garantuje veliki broj pregleda istih, mrežu velikog broja partnerskih stranica te individualnu podršku account managera za optimizaciju vaših prihoda.

Posjetite web stranicu: www.piktrip.com

Facebook: https://www.facebook.com/piktripcom/

Instagram: https://www.instagram.com/piktripcom/

KONTAKT:
Tel 1: ‎033 860 600
Tel 2: ‎033 860 601


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.