x

brutalan okršaj

Tuži mamu što te rodila kao k...u: Tara sasula sve Dalili u lice, odmah se oglasila Dejanova majka!

U "Zadruzi 5" postalo je baš burno kada je Tara Simov iznijela svoje viđenje o odnosu Dalile i Dejana Dragojevića. Simova je završila u brutalnom okršaju s Dalilom, a tim povodom oglasila se i Dejanova majka, Biljana.

- Jesam... on je ponovo potonuo jer je ponovo sebi dozvolio istu situaciju. Mislim da se previše krivi Dejan, ne bi on sebi dao za pravo da je ispituje, zamjera, ide za njom, da mu ona to isto pravo nije dala. Šta bi bilo da je ona još uvijek sa Filipom, da li bi se okrenula da vidi kako je Dejan uopšte? Nju bi apsolutno boljelo uho, to što govori da sada ne može da okrene glavu je glupost... Svjedoci smo da je Dalila rekla da ne može da ima ni se..ualne odnose sa njom, ne znam zašto bi onda i sjedila sa njim, češkala se ili mazila... On da je i slijepo zaljubljen ili lud, ne bi bio takav da mu ona ne daje povoda... Takođe smo svjedoci i kako mu se pravdala oko Filipa zbog izolacije... On ispada ovdje najgori i da trpi sve dok ona pjeva pjesme bivšem momku... - govorila je Tara.


- Treba da sažvaćem vas ovdje koji se.ete po meni četiri mjeseca! Šta si tu stala ko da si iz svetilišta došla - vikala je Dalila.

- I treba da plačeš i treba da ti opada kosa! Lažno dostojanstvo i lažna snaga, mačku o rep! - dobacila je Tara.

- Zašto bih ja nju štedjela ovdje? - vikala je Tara.

- Ti ćeš da pričaš o meni i o mojim se..ualnim odnosima? Ti? Neće te j...ti Dejan, džaba ga braniš - urlala je Dragojevićka.


- Ni tebe neće niko da j..e - odbrusila je Tara.

- Ti ćeš balavice da mi pričaš o mom životu, hajde idi tamo i padni u nesvijest! Uh izvini, ti padaš negdje oko pola tri u nesvijest - provocirala je Dalila.

- Ti nemaš na šta da udariš pa spominješ zdravlje! Ti si k..vetina! Treba da sjedneš ovdje i ćutiš, jer si za dala prava ovom dečku, pa mu poslije zamjeraš svašta - vikala je Tara.


- Bićeš tužena za ovo! - viknula je Dalila.

- Tuži mamu što te rodila kao k..vu - odbrusila je Tara.

U toku emitovanja ovog sukoba na svom Instagram nalogu oglasila se i bivša Dalilina svekrva, Biljana Dragojević, koja je pružila podršku Simovoj.

"Bravo! Tako je! To je pravo ono što treba da se prokomentariše!! Bravo, lažnu nadu mu daje!"

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.