x

Tužio rođenog sina zbog Stanijine mame: Otac mu se spetljao sa Slavicom Dobrojević, pa mu dao otkaz u porodičnoj firmi!

Stanija Dobrojević i njena porodica glavni su uzroci što su na sudu završili otac i sin. Riječ je o Jovanu i Aleksandru Adnađeviću iz Rume. Poznata i bogata vojvođanska porodica Adnađević bavi se veterinarskim uslugama, a u vlasništvu Aleksandrovog oca Jovana nalazi se nekoliko veterinarskih stanica u kojima gotovo svaki Rumljanin liječi svoje životinje. 

Do prije godinu dana Aleksandar, koji je završio Farmaceutski fakultet, radio je kod tate, ali je očeva nova partnerka Slavica Dobrojević, majka učesnice “Farme“ Stanije Dobrojević, učinila sve da on ostane bez posla da bi na njegovo mjesto zaposlila svog sina Sanija!

Aleksandar Adnađević otkriva da je sa ocem prekinuo svaki kontakt kad mu je dao otkaz u porodičnoj firmi i da sada radi u piceriji.

“Moj otac je vezu sa Slavicom započeo kad je Stanija bila prvi put u “Farmi”. Upravo zbog nje krenule su naše svađe. Tata i Slavica su od mene tražili da glasam za Staniju, a ja to nisam želio, zbog čega smo ušli u raspravu”, prisjeća se Aleksandar početaka porodičnih problema, koji su epilog dobili na sudu.


Tenzija je bila toliko velika da je sa svojom majkom odlučio da o svemu progovori za medije.

“Kad smo mama i ja iznijeli u javnost da nam je Stanijina majka rasturila porodicu, tužili su nas i Dobrojevići i moj otac. Stanija nas je optužila da smo joj narušili ugled, a moj otac potražuje materijalnu nadoknadu od moje majke. Mene je kaznio tako što mi je nakon toga dao otkaz i na moje mjesto zaposlio Stanijinog brata Sanija. Ja s fakultetskom diplomom sada radim kao raznosač pica dok mu tuđe dijete radi u firmi”, ogorčeno priča Adnađević.

Sa ocem je početkom godine prekinuo svaki kontakt.“Ne pričamo od januara. On je tužio moju majku, nemam šta da pričam s njim. Pošteno radim svoj posao i ne pada mi na pamet da se s njima prepucavam, a taj sud me nikada neće osuditi jer sam iznio golu istinu”, navodi Rumljanin i otkriva da Stanijina majka ima veliki uticaj na njegovog oca.

“Imam još dvije polusestre, koje takođe vide da se tata promijenio otkako je s njom. Kad se uselila u našu kuću, natjerala je mog oca da skloni sve porodične slike u fioku, pod izgovorom da nije dobro držati u kući fotografije djece. Onda vam je sigurno jasno koliki uticaj ona ima na njega”, završava priču Aleksandar.

Pozvali su i drugu stranu, Sanija Dobrojevića, koji je samo kratko prokomentarisao da maltene ništa od navedenog nije istina.

“Krenite samo od Aleksandrove diplome, koju nema, a tako i za sve ostalo. Pozdrav!”, rekao je Stanijin brat, koji više nije želio da odgovara na pitanja.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.