x

bijesan na dragojevića

Tužio sam Dejana! Taki Marinković otkrio istinu o odnosu sa Majom: Ne podvodim kćerku i nismo u incestu!

Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković, u intervjuu za Kurir ispričao je sve o odnosu sa svojom kćerkom. On je otkrio da je Dejanu Dragojeviću poslata tužba zbog izjave da su Taki i Maja u incestuoznom odnosu, ali i da mu smetaju priče da podvodi svoje dijete.

Šta misliš o Dejanu Dragojeviću nakon što je izjavio da ste ti i Maja u incestu?

- Sve što sam čuo o Dejanu, ja sam vidio na televiziji. Njegova majka je pričala da je on promijenio vjeru, Dalila je pričala ko je on i šta je. Dejanu ništa nije sveto, toliko je kukao za psa Tedija i na kraju nije htio da ga vidi. Dalilin otac je stao na njegovu stranu umjesto na kćerkinu i ovaj mu na kraju nije ni ruku pružio. To nije istina, nismo u incestuoznom odnosu.


Kako si reagovao kad si čuo tu njegovu izjavu?

- Nimalo nije lako čuti kad neko izjavi takvu nebulozu. Tom dečku više ne bih davao prostora jer ga već nigdje nema. On je svima koji su mu pomogli okrenuo leđa. Nisam želio da ga tužim, samo sam htio da se izvini, ali me je zvao Majin advokat, koji ima od nje ovjereno punomoćje, i rekao da će on to morati da uradi u njeno ime pošto se Dejan nije izvinio.


Priča se da podvodiš svoju kćerku.

- To nije istina, to je nešto najsurovije i namonstruoznije što neko može da kaže. U životu imam samo moju Maju, nju jednu, i zabole me za sve te glupe priče. Znate šta, ja sam njoj sve na svijetu. Od njenog 15. mjeseca sam je odnjegovao, kupao sam je, previjao, kupovao joj „pampers“ pelene i sve ostalo. Maji sam ja i otac i majka.


Zadrugari i gledaoci često komentarišu da nije normalno da jedan otac kćerki kupuje t.nga gaće i da joj plaća silikone. Šta ti misliš o tome?

- Svi bi voljeli da Maja ima sponzora i da mogu da kažu da je s nekim bila zbog para ili da bi joj nešto kupio. Njen nijedan ceh niko nikada nije platio, kao ni plastičnu operaciju. Sve je to ona dobila od mene, ja sam taj koji ulaže u svoje dijete. Ona nema nikoga osim mene, ko će sad njoj da ubaci stvari u „Zadrugu“ ako ne ja?! Rekla mi je koju veličinu nosi, a ja sam čovjek od ukusa i znam šta treba da obuče jedna mlada i atraktivna djevojka kao što je Maja Marinković. Toliko je djevojaka prošlo kroz moje ruke, moram da znam šta vrijedi.


Često imaš djevojku koja je približnih godina kao Maja, kako ti to nikad nije zasmetalo?

- Da li ste vi ikad čuli da sam ja potvrdio da sam u vezi s nekom djevojkom, niste! Ja sam džentlmen i mislim da nije lijepo pričati o tim stvarima. Kod mene je diskrecija zagarantovana, ali da bih se ja osigurao na neki način, djevojke moraju da potpišu moj čuveni ugovor. Da pričam okolo šta radim, nikada ne bih imao toliko djevojaka. Uslov je da djevojka bude punoljetna i da ne bude mlađa od moje Maje.

Da li je Maji nekad zasmetala neka tvoja djevojka?

- Mi ne pričamo o takvim stvarima. Maja mene nikada u životu nije vidjela ni sa jednom djevojkom. Za takve stvari ja sam uvijek imao svoj stan i strogo sam vodio računa o tome.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.