x

pjevačica je ugostila

Tuzlanka Belma ispričala šta je doživjela tokom boravka u Karleušinoj kući, spomenula i Tošića!

Finalistkinja nedavno završenih "Zvezda Granda" Belma Huseinefendić provela je jedan dan u vili na Dedinju kod svoje mentorke u takmičenju, Jelene Karleuše, a utisci o pjevačicinoj kući i porodici su joj veoma pozitivni.

Belma je potpuno fascinirana Karleušinom kućom i porodicom.

- Pripremale smo se psihički za finale, zatim bavile time šta da obučemo, razgovarale o nekim dešavanjima, ali i daljoj karijeri. Upoznala sam i njene kćerke, supruga Duška i čast mi je što mogu da kažem da sam bila u jednoj takvoj porodici koja me je otvorenih ruku dočekala - istakla je Belma.


- Nije bila atmosfera kao da je Jelena mentor, a ja kandidat, nego je sve djelovalo porodično kao da mi je Jelena majka. Baš je divna i brižna žena, ali i mama i supruga. Najviše sam se igrala s njenim psom Bukijem, koji je bio prešarmantan i rekla sam Jeleni da ću vjerovatno doći jedan dan i ukrasti joj psa (smijeh) - kazala je mlada pjevačica.


Osim prijatne atmosfere, Belmu je očarao i luksuzan dom pjevačice, kojoj je suprug kupio vilu na Dedinju od fudbalera Dragana Stojkovića Piksija za više od dva miliona eura.

- Što se tiče njene kuće, naravno da je sve fascinantno, zato što je sve stilski uređeno i prelijepo izgleda. Meni se najviše dopao dnevni boravak - poručila je ona za 24sedam.

.

.

.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.