x

Tužna priča bračnog para Dragojević: Dalila imala tri spontana pobačaja!

Starleta iz Tuzle Dalila Dragojević u depresiji je jer njoj i njenom mužu Dejanu ne ide od ruke da naprave dijete. Oni su u posljednje dvije godine nekoliko puta pokušavali da naprave bebu, ali stvari su se zakomplikovale i pokušaji su bili uzaludni.

Kako saznajemo, Dalila je imala tri spontana pobačaja, zbog čega Dejan i ona sumnjaju da je neko bacio kletvu na njih dvoje, te da zbog tog prokletstva ne mogu da se ostvare kao roditelji.

- Dalilina najveća tuga je to što ne može da se ostvari kao majka. Nju to razdire, počela je da gubi nadu da će se to ikada desiti. Nakon trećeg spontanog pobačaja ona se bukvalno raspala. Imala je nervni slom, plakala je bez prestanka, danima nije ni sa kim razgovarala, pa čak ni sa mužem. Dejan se tada ozbiljno zabrinuo za nju, rekao joj je: " Ja tebe volim, ja ću sa tobom ostati zauvijek i po cijenu toga da ne možeš da dobiješ bebu. Ti si moja ljubav. Možemo da usvojimo dijete".


Ona nije željela da čuje za opciju usvajanja jer više od svega želi da rodi. Zajedno sa svojom majkom posjetila je jednog hodžu koji joj je rekao da joj je neko nešto bajao, neko ko je mnogo mrzi i želi joj zlo i krah. Nakon što je učio neke dove(molitve), rekao joj je da mora da prođe vrijeme, da mora da propati, pa će onda biti sretna- kaće izvor blizak Dragojevićima koji je dobro upućen u probleme para iz rijalitija "Zadruga"!

Dalila je rekla zbogom rijalitijima jer je mislila da če dobiti bebu i da im neće trebati više da se javno eksponiraju. Usljed tri spontana pobačaja ostali su i bez para, nisu imali volje da rade, da se bore. Lake pare iz rijalitija su im bile jedini izlaz iz finansijske krize, ali i dpresije koje preživljavaju.


Dalila sumnja da joj je neko nešto zavračao, te da je to razlog što ona ne može da održi plod. Ona sumnja na svekrvu Biljanu, ali ni u ludillu to ne bi rekla Dejanu jer bi ga to povrijedilo. Vjeruje da je to njen plan da bi rastavila sina od djevojke koju mrzi. I hodža joj je rekao da joj je neko nešto bajao.Svjesna je da će doći do zahlađenja odnosa između Dejana i nje ukoliko se ne ostvare kao roditelji. Ukoliko se ispostavi da je Biljana krivac neće se dobro provesti, zaklela se da će joj zagorčati život.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš li naći djevojku za jednu noć? Dobrodošli u ... Bredhot.Com