x

dno dna

TV dvojac sramno komentarisao s.lovanje djevojaka i djevojčica: Nije isto da te s.luje Legija i da te s.luje Mika Aleksić!

Televizijski dvojac, Darko Mitrović i Marko Stepanović, u današnjoj emisiji koja se emituje na TV Nova S na krajnje degutantan način su komentarisali slučaj s.lovanja mlade glumice Milene Radulović, ali i brojnih drugih djevojaka i djevojčica koje je zlostavljao poznati učtelj glume Milorad Mika Aleksić.

Naime, oni su "ocijenili" da Mika nije kriminalac?!

- Nije Mika kriminalac, pa nije isto da te s.luje Legija i da te s.luje Mika Aleksić - prokomentarisao je Mitrović. 

Snimak ove brutalne izjave odmah se proširio društvenim mrežama i izazvala veliki gnjev javnosti.

- Ovog čovjeka treba uhapsiti, ne samo otpustiti i zabraniti javni govor - komentar je Tviterašice pod nadimkom Jozefina Ka.


Ništa manje oštra nije bila Antonela Riha koja je poručila:

- Možemo li da se složimo da je BUDALA neko ko kaže: "sigurno (Mika) nije kriminalac, pa nije isto da te s.luje Legija i da te s.luje Mika Aleksić".

Reagovala je i Marija Lukić.


- Molim vas, preklinjem, pazite šta ćete napisati, reći. Ako nema empatije i solidarnosti, bolje nemojte ništa. Tek je počelo, dajte da ne prolaze djevojčice, djevojke, žene kroz nova s.lovanja od strane javnosti i sistema. Jednako je bolno i traumatično - napisala je ona.

Podsjetimo, i nedavno su mnogi osudili ovaj dvojac jer su krajnje morbidno komentarisali situaciju izazvanu koronavirusom. Darko je tada tvrdio da je "korona virus" stvoren namjerno i vještački kako bi ubio jedan dio populacije, kao i da iza svega stoji farmaceutska mafija.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.