x

unakazila se

Tviteraši užasnuti Sorajinim izgledom u fotošopu: Ženo, ličiš na kamilu sa tim vratom! Ovo je dno dna!

Starleta Soraja Vučelić, koja je nedavno proglašena kraljicom plastičnih operacija, svakodnevno na Instagramu postavlja svoje provokativne fotografije i video zapise.

Na njima, ona ponosno ističe svoje bujne grudi, a na njene golišave fotke su svi već odavno navikli. Dok je grudi sredio hirurg, ostale delove tijela sređuje sama u fotošopu.

Ono što je javnost primijetila jeste njeno prekomjerno uređivanje fotografija, na kojima se jasno vidi da smanjuje struk, glavu i povećava atribute. Starleta se baš zbog svojih fotki i našla na meti podsmijeha, međutim, izgleda da to nju ni malo ne dotiče.


Ovog puta, ona je fotošopom produžila i unakazila svoj vrat. Njeni pratioci i tviteraši, odmah su je napali da izgleda užasno i da odmah prekine sa korištenjem aplikacija za uređivanje fotografija.


- Ženo, na šta to ličiš? Unakazila si se! Ličiš na kamilu sa tim vratom! Ovo je dno dna, užasna si! Djevojko, pogledaj se u ogledalo! Ovoj Soraji odmah zabraniti korištenje fotošopa! Ništa užasnije skoro nisam vidio - samo su neki od komentara zgroženih korisnika društvenih mreža.

Ipak, starletu ovi komentari ne dotiču, jer ona i dalje živi raskošnim stilom života, stalno putuje i obasipa sebe skupocjenim poklonima i luksuznim automobilima.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.