x

Tvornica čarapa Ključ ponosni sponzor rukometnoj reprezentaciji BiH na SP u Kataru!

Još jedan dokaz da najbolji idu s najboljima. Naime, sarajevska tvornica čarapa ``Ključ``  koja se svrstava među primarne kompanije, jer svojom hronikom razvitka najobjektivnije izražava stranice historije Sarajeva i Bosne i Hercegovine ponosni je sponzor rukometne repezentacije BiH na Svjetskom prvesntvu u Kataru. Naši ``Zmajevi`` ispisuju historiju upravo u čarapama tvornice čarapa ``Ključ``, a ova tvornica na sličan način pregovara i sa ostalim sportskim reprezentacijama BiH, tako da se pored već stalne pomoći raznim humanitarnim organizacija očekuju i nove saradnje.

Tvornica čarapa ``Ključ`` je osnovana 1896.  godine i nikada nije mijenjala  vrstu proizvodnje - od svog postanka  bavila se isključivo proizvodnjom čarapa, a čitavo vrijeme ova firma nije prestala sa radom. Riječ je o trenutno jednom od najstarijih preduzeća na Balkanu.

 

Tvornica čarapa ``Ključ`` kroz svoj rad bilježi zavidnu liniju svoga materijalnog uspona, povećanje proizvodnog kapaciteta, osvajanje kvalitativnosti proizvodnje i plasmana svojih proizvoda na domaće i strano tržište. Ono što je zanimljivo da se proizvodilo 22 miliona pari čarapa na godišnjem nivou, a sve to za najpoznatije kupce i trgovinske kuće: Falke, Benetton, Hugo Boss...

 

Firma trenutno posjeduje najsavremenije mašine za proizvodnju čarapa i hulahopa. Tvornica čarapa ``Ključ`` može da zadovolji svakog kupca bez obzira na uzorak čarapa, sa mnoštvom likova (bez obzira na dizajn koji poručite tvornica čarapa ``Ključ`` to može napraviti). Tvornica čarapa ``Ključ`` radi za tržište Njemačke, Italije, Švicarske i Srbije i posjeduje evropski certifikat za kvalitet proizvoda, jer su čarape izrađene od neškodljivih materijala za ljudsko tijelo i organizam.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.