x

Tvrdio je da je dečko Tijane Ajfon, a poslije hapšenja se oglasio i odrekao je se!

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je kod Bijeljine sa tri drugarice dok su ilegalno pokušavale da pređu granicu.  

Tijana Ajfon je prije otprilike mjesec dana pokrenula svoj sopstveni biznis. Ona je otvorila salon ljepote, a tom prilikom dobila je buket zlatnih ruža, nekoliko bombonjera i dvije flaše skupocjenog šampanjca sa čim se i pohvalila na društvenoj mreži Instagram.

Ona je ovaj poklon navodno dobila od svog navodnog dečka Andreja Kalezića, koji je krajem aprila progovorio o njihovoj romansi:


- Istina je da smo Tijana i ja u vezi, a upoznali smo se prije četiri godine na jednom događaju. Međutim, tada je sve ostalo samo na tome. Možda bi mnogi pomislili da me je kod Tijane privukao fizički izgled, ali istina je potpuno drugačija. Tijana je iskrena osoba puna ljubavi, a ja je nisam osvojio ni parama ni skupocjenim automobilima. Privukla nas je obostrana pozitivna energija. Imam ozbiljne namjere sa Tijanom, a koliko će naša veza trajati, to zavisi samo od nje. Nikada se nisam stidio da javno pokažem svoje emocije, pa nema razloga ni sada da ih prikrivam. U vezi mi jedino smeta kada je moja partnerka ljubomorna, kada pravi bespotrebnu dramu i scene, a vjerujem da ona to neće raditi jer je svjesna sebe - rekao je on tom prilikom.


Andrej Kalezić oglasio se na dan hapšenja na svom Instagram profilu, gdje je demantovao da je ikada bio u vezi sa starletom:

- Svi koji mene poznaju znaju šta je istina, a šta ne. Nismo bili u vezi niti imam vremena trenutno za ljubav. Žao mi je što dozvoljava sebi da u takve situacije dolazi kao i natpise, da se o njoj tako piše. Svako ima pravo da bira u životu na koji način će da ga vodi, pa tako i ona, pa smatram da niko nema pravo da se u to miješa. Sve što ću reći vezano za nju jeste da je stvarno dobar i iskren prijatelj. A što se tiče moje izjave, rekao sam i to je bila šala, a počela je preko društvenih mreža. Ali isto tako, i na autobusu piše "Lasta", pa ne leti - završio je on.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.