x

U centru Sarajeva otvoren Klub 1, spremaju se neviđeni događaji u ambijentu kakav se još nije vidio! (GALERIJA)

U strogom centru grada, u ulici Branilaca Sarajeva 25, Klub 1 je svečano otvorio svoja vrata. Klub 1 predstavlja potpuno novo mjesto u gradu, sa do sada neviđenim kako ambijentom, tako programom događaja. Višenamjenski prostor na dvije etaže će bez sumnje posebnu pažnju plijeniti tokom Sarajevo Film Festivala.

Branilaca Sarajeva 25, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Sarajlije, ali i brojni turisti su prve noći prestižnog Sarajevo Film Festivala svjedočili sjajnom događaju. Klub 1 je svečano otvoren u odličnoj atmosferi, te uz brojne poznate goste koji su očarani, kako ambijentom, uslugama, koje Klub 1 pruža, tako i onim što su domaćini najavili. 


Dovoljna je činjenica kako je Klub 1 opremljen po najvišim standardima. Enterijer je totalno nesvakidašnji i jedinstven u Sarajevu, baš kakva će biti i događanja.


Klub 1 je smješten na najboljoj lokaciji u gradu - u samom centru grada, između tri pozorišta. Sve posjetioce očekuje ljubazno osobolje, te bogat izbor pića, ali i specijaliteta i hrane koja će vas očarati već na prvo kušanje. Naravno, raznovrsna muzika je tu da pogodi svačiji ukus i pronađe put do svih vas, a tu su i brojna iznenađenja.

Glavni i odgovorni za sve u Klubu 1 je Saša Naprta.

- Na dan otvaranja SFF-a otvaramo i Klub 1, koji ne teži da bude dopunjena kopija već postojećih stvari, nego će ponuditi jedan potpuno novi pristup u ugostiteljstvu i u uslugama, u smislu dešavanja koja će se moći organizovati u ovom prostoru. Tako će se ovdje organizovati teatarski, muzički, plesni događaji. Dosta toga smo već pripremili, ali nećemo to sada otkrivati - naveo je Naprta dočekujući goste.

Otvorenju Kluba 1 su prisustvovale brojne zvanice iz svijeta biznisa, sporta, estrade...

Slavica Pecikoza, viši stručni saradnik za PR Nogometnog saveza BiH, kazala je da je Klub 1 predivan.


- Nadam se da ću ovdje često dolaziti, pogotovo zbog toga što je prostor u kojem radim jako blizu. Osim toga, imam jako dobru saradnju ne samo sa sportskom redakcijom Oslobođenja nego i generalno odličnu saradnju sa kompletnom firmom, rekla je Pecikoza i izrazila očekivanja da će Klub 1 postati njeno omiljeno mjesto.

Otvorenju je prisustvovao i poznati bh. voditelj, glumac i osnivač NVO Otvorena mreža Almir Čehajić Batko, koji ističe da Klub 1 može da bude broj jedan mjesto u gradu.


- Ovo može da bude mjesto na kojem će se moći mirno i staloženo popiti neka kafa ili obaviti razgovor, primijetio je Batko, ne krijući oduševljenje, kako reče, “bojama i stilom”.

Portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova KS-a Suvada Kuldija na zabavi povodom otvaranja Kluba 1 rekla je da joj se prostor sviđa.

- Mi, kao služba, odnosno Uprava policije, pratimo pisanje novinara Oslobođenja, kao i vašeg portala, kazala je ona, dodavši da će joj biti zadovoljstvo doći i popiti kafu u Klubu 1.

Sportskom direktoru Sarajeva Emiru Hadžiću je bilo drago što u ime svog kluba prisustvuje otvaranju Kluba 1.


- Zaista je prelijepo, nadam se da će u budućnosti ovo biti jedno od mjesta naših susreta. Oslobođenje je, kako se zna, naš medijski partner i zaista smo zadovoljni saradnjom, rekao je Hadžić.

Foto: Mirnes Mašić/Ekskluziva.ba
Izvor: Oslobođenje/Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.