x

U Hrvatskoj zabilježeno samo 10 novozaraženih, raste broj testiranja i oporavljenih!

U Republici Hrvatskoj je u posljednja 24 sata zabilježeno još deset novozaraženih koronavirusom, što znači da je u ovoj državi koronavirusom do sada zaraženo 1.881 ljudi, potvrdili su iz Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Današnje brojke predstavljaju blagi pad u odnosu na jučer, kada je zabilježeno 39 novih slučajeva zaraze koronavirusom, pa se tako nastavlja trend smanjivanja broja novozaraženih u Hrvatskoj.

U Hrvatskoj je do sada testirano 25.610 osoba, a od posljedica oboljenja COVID-19 preminulo ih je 47.


U bolnicama je trenutno 324 bolesnika, a na kućnom liječenju je njih 786. Još jedna pozitivna informacija jeste da je u Hrvatskoj danas na respiratoru pet osoba manje nego jučer, kada ih je bilo 23. Ukupan broj oporavljenih je 781.

No Hrvatske vlasti ponavljaju kako još uvijek nije vrijeme za opuštanje, te kako se građani moraju pridržavati restrikcija.


Povećan je broj testiranja, pa je tako i jučer i danas testirano više od hiljadu ljudi.

Još uvijek nije donesena odluka o otvaranju škola i vrtića, naglasili su, vrlo je moguće da će većina školaraca školsku godinu završiti putem online nastave. Svakako, sve naredne odluke donosit će se u saglasnosti sa epidemiolozima.




(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.