x

U Igalu održan 7. Međunarodni moto skup! (FOTO+VIDEO)

U organizaciji hercegnovskog kluba „Kruzer“ održan je 7.Međunarodni moto skup. Učesnici su počeli da stižu već u ponedjeljak, 20. avgusta, dok je na plaži Ušće u Igalu trodnevna manifestacija trajala u periodu od 24. do 26. avgusta.

Oko 1.000 gostiju iz svih bivših jugoslovenskih republika i šire iz Evrope okupilo se na jednom mjestu, a za njih je pripremljen zabavan program baziran na rok muzici. Nisu izostale tradicionalne bajkerske igre, ali i defile bajkera koji je jako atraktivan.

Goste su zabavljali lokalna grupa „High voltage“, „Krugovi u žitu“ iz Trebinja,  „Great spirit“ iz Sremske Mitrovice i „Vesele 80-te“ iz Šapca. Moto skup je zvanično otvorio sekretar za društvene djelatnosti i sport Darko Klasić.

Međunarodni moto skup koji se održava tradicionalno posljednjeg vikenda u avgustu, je u Evropskom kalendaru moto skupova, a sve veći broj gostiju najbolje govori o popularnosti ove manifestacije, koju su podržali Opština Herceg Novi i gradska Turistička organizacija, a među sponzorima su i Mjesna zajednica Igalo i Hotel „Play“ Sportskog centra Igalo.


(Radiohercegnovi.net)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.