x

ne propustite

U Ilidža City Mall-u otvoren muški butik "Adelina 2": Pored ženskog, od sada i butik za prave muškarce za stilom! (Foto)

Ove srijede, 23. decembra u Ilidža City Mall-u je otvoren butik za muškarce "Adelina 2". Ženska populacija je već odavno upoznata sa Modnim studiom "Adelina", međutim, na radost suprotnog spola, u novom butiku "Adelina 2" koji se, također, nalazi u prizemlju tržnog centra Ilidža, moguće je pronaći bogat i savršen izbor garderobe za muškarce. Otvorenju su, između ostalih, prisustvovali Ters Bosanka i Adna Hajdarević.


Modni studio Adelina 2

Ustanička, Ilidža, Bosna i Hercegovina

062 - 046 - 296, 061 - 248 - 836

Modni studio "Adelina" je laganim koracima postigao ogroman uspjeh. Riječ je o butiku o kojem se čulo nadaleko i naširoko, a zahvaljujući ogromnom interesovanju, pored onoga za žene, sada je u blizini istog, u prizemlju Ilidža City Mall-a otvoren i butik "Adelina 2" - namijenjen za muškarce. Prisutni su se mogli uvjeriti da je Ilidža napokon dobila mjesto gdje će svi muškarci pronaći unikatne komode odjeće i samim time biti drugačiji od svih, u korak sa modom.


Ekskluzivna radnja "Adelina 2" sa muškom kolekcijom posjeduje jedinstvenu i najkvalitetniju garderobu, što će vaš stil učiniti originalnim i prepoznatljivim. Sve ono što jednog običnog muškarca pretvara u pravog šmekera nalazi se u radnji "Adelina 2". Butik obiluje bogatim prodajnim asortimanom za muškarce. Originalnost, kvalitet, trend i prigodna cijena krase "Adelina 2"gdje se možete opremiti kao nigdje do sada.


Sofisticiran i elegantan izložbeni prostor butika "Adelina 2" će bez sumnje postati pravi raj za sve trendsetere s istančanim ukusom. Ne propustite posjetiti butik u Ilidža City Mall-u i pogledati visokokvalitetne i moderne modele iz zimske kolekcije.

Modni Studio Adelina možete pratiti i vršiti online kupovinu putem Facebooka i Instagrama: 
https://www.facebook.com/modnistudioAdelina/
https://www.instagram.com/modni_studio_adelina/

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.