x

U iščekivanju praznika: H&M novogodišnja reklamna kampanja

Doček Nove godine je vrijeme ispunjeno radošću, ljubavlju i iščekivanjem.

Praznici širom svijeta povezani su sa toplom porodičnom atmosferom, bliskim prijateljima, dugoočekivanim odmorom i predivnim poklonima, ali to ipak ne može bez žurbe i brige u novogodišnjem periodu.

U novogodišnjoj kampanji H&M vas poziva da se zaustavite na trenutak i uživate u običnim, na prvi pogled, vrlo važnim trenucima. U novoj H&M kolekciji možete pronaći odjeću za svako raspoloženje, format i proslavu. Svi komadi istovremeno izgledaju elegantno i ležerno, a takođe se lako kombinuju jedni sa drugima.

Ženska linija predstavlja pletenu odjeću u bež i mlečnoj paleti boja, kao dodatak totalno bijelim lookovima. Za večernji izlazak obezbeđijeni su baršunasti modeli, odijela od žakarda i mini haljine sa šljokicama.

H&M je za muškarce pripremio širok asortiman pletiva, udobnih jakni i tradicionalnih pidžama. Elegantan izgled može se kreirati crnom jaknom, majicom ukrašenom printom i klasičnim krojevima, dok dječja kolekcija predstavlja širok izbor svijetle odjeće. Od djevojčica se očekuje da nose haljine koje se odnose na princeze, a za dječake je brend pripremio odjeću sa prazničnim printevima i novogodišnjim likovima

Tradicionalno, H&M je snimio novogodišnju reklamu koja prikazuje scene iz života raznih ljudi tokom praznika.

Među herojima kampanje su fudbaler Rahim Sterling sa porodicom, manekenke Andrea Diakonu i Hana Ferguson, kuvar Markus Samuelson sa suprugom i drugi.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.