x

podržao ga?

U jeku skandala sa pjesmom "Ne volim te Alija": Veljko Ražnatović "zapratio" Uroša Živkovića na Instagramu!

Uroš Živković, mladi pjevač i nekadašnji učesnik Zvezda Granda, na jednom nastupu izveo je skandaloznu nacionalističku pjesmu "Ne volim te Alija, zato što si balija". Ovaj čin mladića iz Beograda naišao je na brojne osude na društvenim mrežama.

Na društvenim mrežama je nastao pravi haos, gdje se osuđuje potez mladog pjevača. Nije trebalo dugo, a oglasio se i sam Uroš, ali je objavu brzo izbrisao, jer se u istoj nije pokajao, što je izazvalo još veću buru. 

Uroš Živković je vidjevši kakav je efekat postigao zbog pjesme pokušao da se "opravda", ni manje ni više nego tako što je rekao kako je za to bio plaćen. 


I dok su mediji u Srbiji bukvalno "razapinjali" Jadranku Barjaktarović nedavno kada je pjevala "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije", o gestu Uroša Živkovića se ćuti i ne reaguje. Putem Instagrama se niko nije usudio da ga podrži, što je i očekivano budući da je njegov potez okarakterisan kao nacionalistički i širenje mržnje. Interesantno je da je Uroša Živkovića baš u jeku haosa oko pjesme "Ne volim te Alija" putem Instagrama zapratio Veljko Ražnatović, sin ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.