x

U Lukavcu nestala djevojčica Larisa (15)! Oteo je prvi komšija (40) i nazvao njenog oca: Nećeš je više nikada vidjeti!

Na području Tuzlanskog kantona, tačnije u Lukavcu, u nedjelju u poslijepodnevnim satima nestala je 15-godišnja djevojčica, Larisa Nukić, a njen nestanak je prijavila sestra Emira Nukić.

"Mi smo juče sjedili ispred kuće u dvorištu. Ona je otišle da baci đubre i nije se vratila. Moja sestra nije imala društvene mreže, nije ni izlazila. Potom je mom ocu zazvonio telefon. Bio je to naš prvi komšija koji je rekao "nećeš je više nikada vidjeti" i prekinuo. Strah me da je ne ub.je. Odmah smo prijavili policiji, uključili su se inspektori, svi... Raspisana je potjernica za njim, za Denisom Mehićem. On ima oko 40 godina, nije ni psihički stabilna osoba. Nikada se nismo zamjerili s njim, da nam ovako nešto uradi. Ona ima smao 15 godina, molim se da je živa. Policija je pretresla više lokacija u Tuzli, Banovićim i Lukavcu, ali za sada nema informacija", rekla je kroz suze Emira Nukić.


Iz MUP-a Tuzlanskog kantona je saopšteno da je juče oko 19:40 sati u prostorije PS Lukavac lično pristupio S. N. i prijavio D. M. (36) da je odveo njegovu 15-godišnju kćerku.

"Za 15-godišnjakinjom je raspisana potraga, obaviješten je dežurni tužilac, po čijim nalozima postupaju službenici OKP PU Lukavac", saopšteno je iz policije.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.