x

povukli se

U medijskoj ilegali: Ovo je dom u kojem se kriju Bogdana i Veljko! (Foto)

Kuća Bogdane i Veljka Ražnatovića u Titelu, porodici mladog boksera na neko vrijeme zamijenila je vilu u Ljutice Bogdana. Čitav život Veljko je proveo pod budnim okom medija, a interesovanje za njegov život dodatno se povećalo kada se oženio i dobio sina. 

Upravo zbog toga, kuću koju je od tasta i tašte dobio u miraz, odlučio je da renovira, opremi svime što je njegovoj porodici potrebno i prve dane djetinjstva svog sina provede u rodnom mjestu svoje žene, Titelu.


Kako bi prvi dani odrastanja malog Željka protekli bezbrižno, roditelji Bogdana i Veljko odlučili su da je najbolje da se na neko vrijeme presele u Titel.

Kako bi spriječio radoznale poglede veliko imanje ogradio je visokom ogradom, iza koje se neometano odvija porodični život Ražnatovića.


Zajedno sa prijateljima, Veljko je u dvorištu iskopao zemlju, da bi se na tom mjestu danas nalazio prostrani, luksuzni bazen, kraj koga njegova supruga provodi najviše vremena.


U prostranom dvorištu Rodića nalaze se dvije kuće od kojih je jedna porodična kuća Bogdaninih roditelja, gdje žive sa najstarijom kćerkom Natašom, dok drugu kuću, malo po malo, Bogdana i Veljko opremaju po svojoj mjeri.

U dvorištu Veljko ima i kutak u kome odgaja pse, ali i sportski kutak u kome posvećeno vježba, kako bi iz dana u dan bio sve bolji u svojoj bokserskoj karijeri.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.