x

DAN ZA VJENČANJA

U Njemačkoj se danas ženi nogometni reprezentativac Sead Kolašinac

Isti dan u glavnom gradu BiH pred matičara će stati i bivši nogometni reprezentativac Anel Hadžić sa svojom izabranicom Almom Pljevljaković, te Emir Ganić, izvršni direktor Sarajevo School of Science and Technology i njegova vjerenica Irma Lugušić

U Sarajevu uskoro počinju vjenčanja Emira Ganića i Anela Hadžića, a kako Faktor ekskluzivno saznaje pred matičara će danas stati i reprezentativac Sead Kolašinac i njegova dugogodšnja djevojka Jana, i to u njemačkom Baden-Badenu. Kako saznajemo na velikom veselju pjevat će Nihad Alibegović.

Pored Kolašinca danas će veselo biti i kod Harisa Seferovića, švicarskog reprezentativca bh. porijekla, koji se u aprilu vjenčao sa svojom izabranicom Aminom Pašić, a danas u Švicarskoj pravi svadbeno veselje na kojem će pjevati Enes Begović, Denial Ahmetović i Sabrina Čizmo.

Emir Ganić, izvršni direktor Sarajevo School of Science and Technology, danas je će stati pred matičara sa svojom izabranicom Irmom Lugušić, kćerkom trenera golmana Envera Lugušića.

Veliko svadbeno veselje održat će se u hotelima "Austrija" i "Bosna", a za dobru atmosferu zaduženi su "The Shapeshifters", jedan od najtraženijih house dvojaca na svijetu, te popularni Dženan Lončarević i jedna od najtraženijih bh. pjevačica Slađana Mandić.

Isti dan u glavnom gradu BiH pred matičara će stati i bivši nogometni reprezentativac Anel Hadžić sa svojom izabranicom Almom Pljevljaković.

Svadba će biti upriličena u sali hotela "Europa", gdje je oko 300 zvanica, među kojima su brojni aktuelni i bivši nogometni reprezentativci.

Za muzički dio slavlja zaduženi su Adnan Jakupović i Elvedina Šehić, koja je u posljednje vrijeme pjevala na brojnim proslavama naših sportista. Mladenci su se vjerili prošle godine u Istanbulu u kojem namjeravaju zajedno živjeti nakon što Anel završi nogometnu karijeru.


(Faktor.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.