x

U pop muzici ja sam i tata i mama i baba i deda: Marija pobijesnila na Karleušu, urlala iz sveg glasa, Popović se usred haosa popeo na sto!

Marija Šerifović se ovog puta obrušila na Jelenu Karleušu i rekla joj da je ona jedini vrh pop muzike u Srbiji i da treba da posluša sugestije njene po pitanju kandidata. Marija je u jednom trenutku toliko pobijesnila na Jelenu da joj se čak obratila riječima: "Ne se*i!".

"Ugasi je! Dosta!" - viknula je Marija nakon što se Jelena nije složila sa njenim mišljenjem oko nastupa jednog kandidata.

Karleuša se bunila:

"O čemu pričaš, bre? Prva pjesma je bila fantastična."

Marija Šerifović je nastavila da urla:

" Daj, bre, aj' ćuti, ne se*i! Znači, slušaj mene, a ne nekog drugog, jer u pop muzici sam ja i tata i mama, i baba i deda! Nemoj da se dereš."


Marija napušta "Grand"

Marija Šerifović progovorila je o majčinstvu, pa otkrila da će se ozbiljno pozabaviti čuvanjem svog djeteta, što bi značilo i odlazak iz žirija "Zvezda Granda". Šerifovićeva je rekla da želi potpuno da se posveti majčinstvu jer ne želi da bude od onih majki koje dijete daju drugima na čuvanje.

"Kad napustim "Zvezde Granda", onda ću biti majka. Želim da se ozbiljno posvetim tome, a ne da mi dijete čuvaju babe i dede" - izjavila je Šerifovićeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.