x

U sarajevskim hotelima tražilo se mjesto više, koje poznate osobe su bile na nastupima Halida Bešlića i Enesa Begovića!

Sarajevo je i ove godine jedna od najpoželjnijih destinacija za novogodišnje praznike i doček Nove godine.

Sarajlije i njihovi gosti slavili su u brojnim kafićima, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima u cijelom gradu, koji su pripremili zanimljive sadržaje i programe za Novu godinu.

Sedmicama unazad svi kreveti u sarajevskim hotelima su bili rezervisani, a tražilo se mjesto više za novogodišnje proslave u hotelu Hills u kojem je pjevao Halid Bešlić, u hotelu Terme za nastup Enesa Begovića, Radon Plazi za Nenu Murića...


Brojne poznate ličnosti uživale su na nastupu Halida Bešlića. Faruk Hadžibegić, Fahrudin Pecikoza, Selmo Cikotić, Duška Jurić, Belmin Karamehmedović, Osman Džiho i mnogi drugi uživali su u prepunoj sali hotela na Ilidži.

Svi posjetioci su se raspitivali i za veliki koncert Halida Bešlića u olimpijskoj dvorani Zetra koji je zakazan za 11. mart i za koji će se sigurno tražiti karta više.


Veselo je bilo i nekoliko stotina metara dalje. Enes Begović zajedno sa svojim bendom napravio je nezaboravnu atmosferu, a gosti na njegovom nastupu su bili iz svih krajeva Evrope.

Tako su Nihad Prijić i Selmir Malić, naši uspješni poslovni ljudi koji žive u Austriji, zbog Enesa prešli stotine kilometara. Istinski su uživali sa svojim porodicama i nisu se pokajali što su uz Begovića dočekali ulazak u 2023. godinu. U najluđoj noći uz Enesa Begovića uživali su i poznati sarajevski biznismeni i sportisti.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.