x

U sarajevskom naselju Otoka otvoren Hookah bar Renommee! (GALERIJA)

Ove srijede, 28. novembra na sjajnoj lokaciji u ulici Džemala Bijedića 25a u naselju Otoka otvoren je Hookah bar Renommee, koji je u ugodnom ambijentu dočekao sve posjetioce. Već na samom otvorenju, gosti su se mogli uvjeriti u fantastičnu nargilu, kao i u sve čarolije koje pruža ovaj lokal.

Hookah bar Renommee

Džemala Bijedića 25a, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Hookah bar Renommee je sinoćnjim otvorenjem oduševio sve posjetioce, te dao do znanja kako se radi o objektu u kojem ćete uživati u svakom trenutku. Tokom cijele noći vladala je sjajna atmosfera, a osmijeh na licu prisutnih je bio dokaz za to.


Prijatno osoblje, sjajan ambijent, fantastična nargila i perfektna lokacija ono su što krasi Hookah bar Renommee, stoga svi ste pozvani da budete dio odlične priče.


Kada se spoje najbolje nargile, te ugodan ambijent onda je sigurno da ćete u Hookah bar Renommee-u pronaći pravi ugođaj za sebe i za svoje društvo.


Brojni posjetioci su maksimalno uživali na otvorenju, tako da nećete pogriješiti ukoliko u narednom periodu posjetite Hookah bar Renommee i budete dio spektakularne atmosfere koju pruža ovaj lokal.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.