x

U Sarajevu otvoren Hookah Bar Balenciaga, događaj uveličao svjetski šampion Mirza Pramenković! (GALERIJA)

U petak, 9. novembra u Sarajevu je otvoren Hookah Bar Balenciaga, koji će bez sumnje pomjeriti granice kada su objekti ovoga tipa u pitanju. Ekskluzivni ambijent je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a događaj je uveličao Mirza Pramenković, jedan od najuspješnijih sportista kod nas - svjetski prvak u kickboxingu u teškoj kategoriji koji iza sebe ima niz nagrada i priznanja.

Hookah Bar Balenciaga

Ulica Nikole Šopa Sarajevo

Hookah Bar Balenciaga je na radost svih otvorio svoja vrata. Mjesto gdje ćete moći uživati u najboljim nargilama i okusima smješteno je na sjajnoj lokaciji, a sami ambijent je vrlo opuštajući i pozitivno djeluje na sve goste. 


Ekskluzivno opremljen objekat, gdje se pazio svaki detalj, bez sumnje će biti pravo osvježenje za sve posjetioce. Hookah Bar Balenciaga će biti idealno mjesto za sve goste, kako tokom dnevnog tako i tokom večernjeg termina.


Ambijent je opremljen po visokim standardima, a svaki posjetilac će osjetiti komfor i osjećati se kao kod kuće. Naravno, najbolje nargile su neosporne, kao fenomenalne ponude i druge pogodnosti koje će doprinijeti tome da Hookah Bar Balenciaga postane vaše omiljeno mjesto za izlazak. 


(Svjetski prvak u kickboxingu Mirza Pramenković i vlasnik Hookah Bara Balenciaga Tarik Pramenković)

Mirza Pramenković, svjetski prvak u kickboxingu u teškoj kategoriji nije propustio priliku da prisustvuje gala otvorenju. Podsjećamo, ovaj uspješni sportista u svom ormaru ima priznanje Sportista godine, Idol mladih sportista BiH, Specijalnu nagradu za doprinos i razvoj sporta BiH, Glam ličnost decenije. Uz to, kada pogledamo kako iza sebe ima 12 zlatnih medalja, tri predstave i četiri kratkometražna filma, te vlastitu školu kickboxinga onda je zaista jasno odakle mu i najnovije priznanje zlatni kickboxer BiH.





Foto: Edin Bičo


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.