x

U Sarajevu otvoren najveći nargila bar u regionu: Casablanca vas vodi u svijet čarolije i najbolje nargile! (GALERIJA)

Na radost mnogih Sarajlija, u petak, 6. aprila, svoja vrata je svečano otvorio Nargila bar Casablanca. Ovaj novootvoreni objekat na Vilsonom šetalištu predstavlja najveći i najekskluzivniji nargila bar u regionu. Svi gosti su prvog dana imali priliku uživati u besplatnim nargilama, te se uvjeriti kako tamo mogu pronaći najbolje okuse. 

Caffe Nargila bar Casablanca

Vilsonovo 8.

Nargila bar Casablanca je počeo sa radom. Casablanca se nalazi na sjajnoj lokaciji na Vilsonovom šetalištu i prostire se na čak 520 kvadratnih metara, tako da je ubjedljivo jedan od najvećih nargila objekata u regiji. I pored nešto većeg kapaciteta od ostalih objekata ovoga tipa, posjetioci su prve noći ispunili sva mjesta i prepustili se pravoj čaroliji. 


Naime, Casablanca je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a posjetioci su se uvjerili da postoji mjesto gdje u nargili možete uživati u potpunom komforu. Casablanca je uređena udobnim namještajem, a svaki gost pored udobnosti,  može da se lagodno opusti, bez ustezanja i nagurivanja. 


Čarobni ambijent Casablance na kojem se pažljivo radilo vodi vas u potpuno novi svijet orijenta, gdje pronalazite vlastiti smiraj. I naravno, osim enterijera i ekskluzivne opremljenosti, tu je i ono najvažnije - najbolje nargile i razne arome. 


Već sada možemo reći kako će Nargila bar Casablanca rekordnom brzinom postati jedno od kultnih mjesta u gradu gdje će okupljanja postati tradicija. 


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.