x

U Sarajevu otvoren novi boemski gastro raj: BarSa restoran & picerija! (GALERIJA)

U Sarajevu je 8. avgusta otvoren novi gastro raj za sladokusce istančanog ukusa i posebnih interesovanja, BarSa restoran & picerija.

Ova nova oaza različitih okusa, kako u pogledu gastro ponude, tako i u pogledu atmosfere predstavljat će potpuno osvježenje na sarajevskoj restoranskoj sceni.


Urbano i nekonvencionalno koncipiran prostor ispunjen istinskim boemskim duhom, inspirisan Gaudijem, Dalijem i obogaćen daškom Barselone posjetiteljima će pružiti potpuno nekonvencionalan doživljaj i nadasve jedinstveno iskustvo.


Sarajevska dizajnerica Azra Štilić hrabro je u prostor unijela dozu eklektične romantike i glamuroznog nadrealizma, dijametralno suprotne elemente i neočekivane likovne segmente, sve ono što rijetko možemo doživjeti u potrazi za posebnim gastro iskustvom.


Domaćini su se potrudili sve prisutne iznenaditi i obradovati dijelom sjajnih jela iz ponude BarSa restorana & picerije, baziranih na svježim namirnicama, sjajno pripremljenim pastama, rižotima, svježoj ribi, domaćim pecivima, sjajnim picama...


Sve spomenuto, kao i još mnogo toga, moguće je doživjeti i isprobati svakim radnim danom od 9:00h do 23:00h, te nedjeljom od 12:00h do 18:00h, na adresi Zelenih beretki bb.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.