x

U Sarajevu svečano otvoren Salon ljepote The Glam Room! (GALERIJA)

Sarajevo je postalo bogatije za Salon ljepote The Glam Room, koji spektrom svojih usluga, kao i rezultatima istih, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. The Glam Room se nalazi na sjajnoj lokaciji u naselju Otoka u ulici Bulevar Meše Selimovića, preko puta tramvajske stanice. U prijatnom ambijentu The Glam Room-a svi klijenti će naići na ljubazno osoblje koje će im izaći u susret i zadovoljiti njihove želje.

The Glam Room

Bulevar Meše Selimovića, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

060 35 40 300

Ukoliko poželite vrijeme samo za sebe, kratki predah za dušu i tijelo i priliku da sakupite novu snagu, u salonu ljepote The Glam Room čeka vas oaza mira. Na jednom mjestu možete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osjećate.

Elegancija, nesvakidašnjost i prefinjenost karakterišu The Glam Room, a veliki broj zvanica je već na samom otvorenju bio oduševljen onim na što je naišao. 

Salon ljepote The Glam Room, pored ženske populacije, namijenjen je muškarcima.  Prvenstveno, tu su šišanje i moderne frizure, kao i farbanje, sređivanje brade. Kada su u pitanju frizure, sve djevojke i žene svoj nježni i zavodljivi look mogu poboljšati upravo na ovom mjestu, a kako stiže vrijeme matura već sada možete znati gdje dobiti svečanu frizuru po vašoj želji.

Salon ljepote The Glam Room koristeći preparate renomiranih kozmetičkih kuća brine o svakom dijelu tijela, a posebno o onim koji vas najčešće prezentuju. Da li je u pitanju svečana ili obična frizura, šminkanje, manikir, salon ljepote The Glam Room će bez sumnje poboljšati vaš look i spoznati vas sa vašom glam stranom. 

Kontakt:  060 35 40 300

Facebook:
https://www.facebook.com/The-glam-room

Foto: Mirnes Mašić 
Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.