x

U Surčinu su privodili djevojke: Goca Božinovska progovorila o Karićevom druženju sa njenim sinom Mirkom, pa oplela po Ivi Grgurić!

Pjevačicu Gocu Božinovsku publika je imala priliku da gleda u rijaliti programu "Farma", a poznato je da je Goca veliki ljubitelj ovog formata, zbog čega često u javnosti voli da iznese svoje stavove o dešavanjima u najgledanijem TV projektu u ovom dijelu Evrope "Zadruga".

- Zadrugu redovno pratim! Trčim kući, gdje god da se nađem, trčim kući da gledam Zadrugu - rekla je Goca za Pink.rs

U velelepnom rijaliti gradu gdje se odvija život zadrugara boravi i Stefan Karić. Ovaj zadrugar je inače jedan od najboljih prijatelja Gocinog sina Mirka Šijana, pa je tako pjevačica za Pink.rs otkrila detalje njihovog druženja.

-Dolazio je kod nas često kući. On je ovakav kakav je u Zadruzi. Stefan je izuzetno dobar momak. Ja sam uvijek bila srećna, uvek sam se radovala kada je Mirko sa Stefanom - govori Goca.


Goca je rekla kako je često Stefan dolazio u njihovu porodičnu kuću u Surčinu gdje su pravili zajednička okupljanja, a zatim je otvorila dušu i priznala da se uvijek lagodno osjećala kada joj je sin govorio da ide sa Stefanom u provod.

- Kada mi kaže da ide sa Stefanom u grad, meni je lakše. Oni se jako lijepo druže. Privatno su pravili kod kuće roštilj, dođu tu drugarice, djevojčice... Stefan je izuzetno vaspitan i dobar je momak - priča Božinovska.


Za kraj je Goca prokomentarisala i Stefanov odnos sa zadrugarkom Ivom Grgurić, sa kojom je Karić imao kratkotrajnu ljubavnu romansu. Božinovska je rekla kako smatra da Stefan ne može tek tako lako da se zaljubi i da je sve sa Ivom bila samo šala.

- Ja mislim da Stefan ne može da se zaljubi u neku djevojku, ako mu se ona opasno ne dopada. Mislim da on ne može da ostvari ozbiljnu vezu tako lako. To je bila malo šala. Svjestan je on da od Ive nema ništa i da bi to trajalo samo dok traje Zadruga i tu bi bio kraj, a Stefan to ne voli - zaključila je pjevačica.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.