x

U trenutku kada je Mahir Begić spušten u mezar, specijalci su presudili Gačiću!

Serijskog ubicu Edina Gačića u utorak u poslijepodnevnim satima likvidirali su pripadnici MUP-a KS u mjestu Košćan nadomak Hadžića. U ovom naselju trenutno se nalazi veliki broj policijskih patrola, a došlo je i do okupljanja građana koji osjećaju veliko olakšanje zbog završetka kompletne sage.

"Gačić više nije sigurnosna prijetnja i presretan sam zbog toga. Želim se sjetiti Sultanića koji je ubijen i policajca Begića. Ja ne pamtim masovniju potragu, ja ne pamtim ovo. Hvala svima, uložili smo maksimalne napore i presretan sam da smo ovo završili", rekao je Katica.


"Bio sam na dženazi Mahira Begića, mislim da kad je spušten u mezar, baš u tom trenutku ubijen i njegov ubica Edin Gačić. Ta simbolika mi je zapala za oko", rekao je ministar unutrašnjih poslova KS Admir Katica. 


Prema nezvaničnim informacijama, ovaj četverostruki ubica se skrivao u brdovitom dijelu između Lepenice i Suhodola, a pravio je sklonište od drveća i granja gdje je najvjerovatnije spavao. Kako smo saznali od mještana, Edin Gačić se također mogao skrivati u nekoliko napuštenih vikendica i jednoj štali koje se nalaze u blizini.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.