x

U Tuzli se sutra održava humanitarna revija gdje su modeli djeca i omladina sa smetnjama u razvoju!

U subotu, 12. novembra sa početkom u 19 sati na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport u Tuzli održava se humanitarna revija.

Revija je u organizaciji Udruženja za djecu i omladinu sa Daunovim sindromom “Ljubav za ljubav” iz Crne Gore, i Udruženja “Hrabro srce” iz Tuzle.

Organizatorka Sara Bero kazala je da će ova revija biti posebna zato što će na reviji biti modeli djeca i omladina sa smetnjama u razvoju, njihovi roditelji, a prvi put u regionu, na takvoj jednoj reviji će prisustvovati i pomeranci generalnog sponzora gospođe Darije Paspalj, koja je izrazila želju da se njeni ljubimci pridruže djeci.

Osim toga, na ovoj reviji će se održati licitacija dresova sportista iz BiH. Tako će biti dresovi Edina Džeke, Benjamina Burića i Stojana Vranješa.

Sav prikupljeni novac će ići za Udruženje “Hrabro srce” iz Tuzle.

Osim toga, revija će imati muzičko-zabavni program, kao i koktel za sve prisutne.

Reviju će podržati i najpoznatiji influenseri BiH i regiona.

Sponzori događaja su: Fakultet za tjelesni odgoj i sport, Tuzla; Brend “Catwalk”, Sarajevo obezbijedio garderobu za djevojke; dok je garderobu za dječake obezbijedila mama iz Podgorice koja je izgubila dijete i koja se sama bori za svoj život, a takođe je htjela da njeno ime ostane anonimno; Hotel Vertigos; Azra Magazin, Montenegro Magazin; Ekskluziva.ba; Centar za kulturu Tuzla; Pomeranian Toys by Darija Paspalj; Vrtić Kiki; Stefan Labović; Fotograf Mela.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.