x

U Zadruzi prikazani snimci Lune i Slobe! Đoganijeva poručila: On je dno dna, takav čovjek mi ne treba! A tek reakcija njenog sadašnjeg dečka Miljkovića! (VIDEO)

Luna Đogani i Marko Miljković, zajedno sa ostalim ukućanima gledali su snimke iz prve sezone rijalitija "Zadruga" na kojima je blogerka uživala u vezi sa Slobom Radanovićem, tada oženjenim Kijom Kockar.


"Da li će se ovakva ljubav više ponoviti u životu. Ti drhtiš sva", upitao je voditelj Đoganijevu.

"Ne bih da komeentarišem, Kakva ljubav, ovo je bila bolesna ljubav, nemoguća, nerealna. Kao da nisam ja to, čudno mi je da vidim sebe tamo. To nisam ja. Ja sam ubjeđivala sebe da sam srećna, ali on sve što je rekao i uradio za mene kao da je bila gluma. Ja sam bila u vezi s čovjekom koga kao da ne poznajem uopšte. Bile su jake emocije, mnogo sam ga voljela. Ne volim ga više. Nemam prema njemu ni jednu lijepu emociju. Bijesna sam jako na njega", počela je Luna.


"Ja sam bila spremna za njega da dam život. Sve što smo planirali, a planirali smo mnogo toga, i djecu i brak, on je prvi sve potencirao, govorio mi je da neće moći bez mene napolju. Jednostavno sada kada pogledam sebe i tada, sada sam rasterećeno srećna, i koliko god ovo trajalo znam da ovo nije bilo bolesno, a ono je bilo na granici normalnosti", prisjetila se blogerka Slobe i svega što su prošli zajedno.

"Ja sam izgleda bila samo usputna stanica na putu da on shvati da je ipak volio svoju ženu. Kada je ona pokazala da on nju i dalje voli, sve se izobličilo prema meni", rekla je Đoganijeva.


Luna sada smatra da je sa Radanoviće, definitivno sve gotovo.

"Što se tiče njega sam 100% posto sigurna da je kraj. Takav čovjek mi ne treba ni kao prijatelj, ni kao poznank, sve najgore. on je za mene dno dna. Sigurna sam za to da je on mrtav za mene", zaključila je Đoganijeva.

"Naravno bila je to ljubav, ali bilo je tu ružnim momenata gde je njima bilo više ružno u vezi nego što im je bilo lijepo. Od kada je žena ušla bilo je dosta pritisaka sa svih strana, i oni to nisu mogli da izdrže. Ja sam sjedio preko puta njih i vidio sve. Lai nisu bili spremni sebi da presijeku sve. Oni su ušli u vezu posle 5,6 dana u rijalitiju, i nisu ostvarili prijateljski odnos ni sa kim drugim i stvorila se posesivnost koja im je uništila vezu, provodili su non stop vremena zajedno. Imali su par lijepih trenutaka, ali više su bili ti ružni. Rekao sam svaka čast Kiji kada je ušla na hrabrosti", rekao je Marko na kraju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.