x

Zenica

U17 BiH priprema se za Elitni krug kvalifikacija! (GALERIJA)

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Kadetska nogometna reprezentacija BiH okupila se u utorak u Trening centru N/FSBiH u Zenici. Izabranici v.d. selektora Adina Mulaosmanovića boravit će do nedjelje, a svakako da će ovo okupljanje dobro doći stručnom štabu.

Kao što je poznato, kadetska reprezentacija BiH se plasirala u Elitni krug kvalifikacija, gdje će u martu igrati protiv Belgije, Norveške i Mađarske. Biće zanimljivo vidjeti, hoće li naši mladi momci četvrti put uzastopno osigurati odlazak na Evropsko prvenstvo.


Stručni štab na čelu s Adinom Mulaosmanovićem, te trenerima Zoranom Erbezom, Damjanom Ratkovićem i Nenadom Džidićem ima pune ruke posla u Zenici, budući da je na kampu 40 igrača. Za ovu priliku pozvan je veći broj igrača, jer se pokušavaju pronaći neka nova rješenja na određenim pozicijama u ekipi.

Kako je v.d. selektor U-17 selekcije kazao za naš portal do početka Elitnog kruga kvalifikacija, ova selekcija bi trebala odigrati tri prijateljske utakmice. Jednu protiv Slovenije u Zenici, te dvije protiv Srbije u gostima.

Danas su igrači imali utakmicu na dva gola u jutarnjem terminu, dok je poslijepodne održan još jedan trening, kojeg su svi odradili sem Denisa Kovačevića koji je na početku treninga osjetio bol u koljenu te je uz saglasnost stručnog štaba i doktora napustio trening.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto : Pahuljko/
Izvor : Sportsport

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.